Loading...

Varsik Hakopian : Orthodontie

Varsik Hakopian : Orthodontie Achot Hakopian 1 h 21 min
Varsik Hakopian : Orthodontist in Brussel

Mijn naam is Varsik Hakopian en ik oefen orthodontie in de iDent kliniek in Brussel, Ganshoren dicht bij Wemmel.
Mijn voornaam komt niet zo vaak voor. Inderdaad, ik ben van Armeense afkomst. Ik ken Brussel goed want ik heb er gewoond en ben er opgegroeid vanaf de leeftijd van 10 jaar.

Ik ben afgestudeerd in 2013 met grote onderscheiding (magna cum laude).
Tijdens mijn studie heb ik onmiddellijk een interesse ontwikkeld voor orthodontie. Orthodontie vereist veel geduld en een uitzonderlijke precisie. Het is zonder twijfel die discipline en de wens om naar perfectie te streven waardoor ik er in geslaagd ben als eerste te eindigen in mijn klas.

Tijdens deze jaren van opleiding kon ik ook werken in het Laboratorium voor Anatomie en embryogenese van de medische faculteit. Mijn taak bestond er in om een mogelijk verband te vinden tussen het afwijkend aantal tanden (tanden agenesie) en het erfelijk karakter bij patiënten van dezelfde familie. Ik blijf mij dit herinneren als een interessante en verrijkende intellectuele ervaring omdat het me in staat stelt om in mijn huidige praktijk meer complexe en specifieke orthodontische gevallen te behandelen.

Ik heb mij ook gespecialiseerd in specifiekere orthodontische technieken om de patiënt de best mogelijke behandeling te kunnen geven. Sterker nog, ik beoefen discrete orthodontie (met keramische plaatjes), linguale orthodontie (met de plaatjes gelijmd aan de binnenzijde van de tanden) en orthodontische Invisalign-beugeltechnieken. Doordat ik meer keuze aanbied, kan ik tegemoetkomen aan de meest veeleisende vragen.

Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is de positieve invloed van een verandering van de glimlach op het sociale en privé-leven van mijn patiënten. We moeten het zelfvertrouwen dat wordt verkregen door een uitzonderlijke glimlach niet verwaarlozen. Deelnemen aan deze verandering en de persoon elke dag begeleiden in zijn dagelijks leven is voor mij de meest ongelooflijke beloning van mijn beroep.

Call Now Button