Loading...

Maxim Debel : Parodontoloog

Maxim Debel : Parodontoloog Achot Hakopian 17 h 42 min
Maxim Debel : Parodontoloog in Brussel

Ik heet Maxim Debel en ik ben parodontoloog bij de Brusselse kliniek iDent in de gemeente Ganshoren. Ik heb een Frans-Belgische achtergrond. Ik ben geboren in Gent, maar heb mijn middelbare school gedaan in het zuiden van Frankrijk. Daarna ben ik teruggekeerd naar België voor mijn hogere studie.

Ik ben afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Leuven als tandarts, waarna ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen parodontologie. Daardoor kon ik beginnen aan een exclusieve driejarige opleiding tot specialist in de parodontologie in het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc.

Tijdens deze jaren van opleiding tot tandarts en parodontoloog ben ik me beginnen te interesseren in de histologie (microscopische anatomie) van de weefsels rondom de tanden. Deze interesse heeft me ertoe aangezet met te specialiseren in dit gebied dat me sterk aanspreekt. Tijdens deze specialisatie ben ik me gaan interesseren in de implantologie en het beheer van pre-implantaire extracties.

Wat ik het meest apprecieer bij mijn werk is de precisie die nodig is om minutieuze technische procedures uit te voeren, de samenwerking met de tandartsen/orthodontisten die voor en na de parodontoloog hun werk verrichten en de voldoening die erin schuilt de glimlach van een patiënt te behouden of er een te creëren.

Call Now Button