Tandarts Brussel : specialist in tandheelkundige implantaten en cosmetische tandheelkunde

  • Frans
  • Nederlands
  • Engels
  • Russisch


  Contact : +32 (0)2 311 54 18

Orthodontie

Orthodontie

De orthodontie is erop gericht om de misvormingen van de kaken en tanden te corrigeren. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt, waaronder het plaatsen van beugels. Het doel hiervan is om de tanden correct uit te lijnen en het gebit correct te laten bijten. Er zijn verschillende soorten hulpmiddelen: Invisalign met transparante opbeetplaten, linguale beugels en transparante beugels met witte en discrete keramische plaatjes. Orthodontie kan op elke leeftijd worden toegepast: tijdens de kinderjaren, de adolescentie, en bij volwassenen.

Tandprothese

Tandprothese

De belangrijkste doelstelling van tandbleektechnieken, facing, kronen, tandheelkundige implantaten etc. bestaat erin breeduit te kunnen glimlachen. Het gaat hier om één van de meest veeleisende tandheelkundige ingrepen, omdat het resultaat zo goed als perfect moet zijn en de glimlach zo natuurlijk mogelijk moet zijn. De tandheelkundige en orthodontische kliniek iDent biedt u tal van diensten aan op dit gebied om u een ​​uitzonderlijke glimlach te garanderen.

Algemene Tandheelkunde

Algemene Tandheelkunde

De algemene tandheelkunde omvat alle behandelingen die gericht zijn op het onderhouden van de mondhygiëne. Een van deze behandelingen betreft de aanbevolen jaarlijkse preventieve controle : tandbederf voorkomen ; technieken leren om de tanden te poetsen en instructies om de ontwikkeling van tandplak te volgen ; tandplak verwijderen ; tandvullingen ; endodontie met wortelkanaalbehandeling ; extracties etc. Dankzij onze alomvattende tandheelkunde kunt u genieten van een hoogwaardige tandheelkundige zorg.

Preventieve Orthodontie

Preventieve Orthodontie

Preventieve en interceptieve orthodontie slaat op de harmonisatie van de kaken en tanden wanneer het kind nog niet volgroeid is. Bij kinderen is het immers nog steeds mogelijk om de botmorfologie te beïnvloeden via beugels die de groei van de kaken stimuleren. Het is van cruciaal belang om tijdig in te grijpen, want zodra de periode van botgroei van het kind voorbij is, is het niet langer mogelijk om op botniveau in te grijpen. Als een botdefect op jonge leeftijd onbehandeld blijft, kan alleen een chirurgische ingreep een ernstig esthetisch probleem verhelpen.

Kindertandheelkunde

Kindertandheelkunde

De kindertandheelkunde omvat de behandeling van en specifieke zorg voor kinderen. Het is uitermate belangrijk cariës vroegtijdig vast te stellen bij een kind en het kind profylactische technieken bij te brengen. Een goede opvoeding en het aanleren van poetstechnieken van kindsbeen af zijn een garantie voor een gezond en cariësvrij gebit. Wanneer een kind van jongs af een vertrouwensrelatie opbouwt met zijn tandarts en orthodontist, zal het geen problemen maken van regelmatige bezoeken aan de tandarts.

Endodontie

Endodontie

Endodontie is een discipline van de tandheelkunde die slaat op de behandeling van tandwortels waarbij geïnfecteerd weefsel wordt verwijderd. De wortelkanaalbehandelingen bestaan uit een grondige reiniging van de binnenkant van de wortels met mechanische middelen en met behulp van ontsmettingsmiddelen. Het doel hiervan is de bacteriële verontreiniging te verminderen die verantwoordelijk is voor tandinfecties en botontstekingen. De wortelkanaalbehandelling van een tand is geen triviale behandeling en dient op zeer nauwkeurige wijze te worden uitgevoerd met inachtneming van de anatomie van de tandwortels.

Ons team

Varsik Hakopian : Orthodontist in Brussel

Varsik Hakopian – Orthodontist

Mijn naam is Varsik Hakopian en ik ben orthodontist in de iDent kliniek in Brussel in de gemeente Ganshoren dicht bij Wemmel. Ik ben afgestudeerd in 2013 met grote onderscheiding. Tijdens mijn studie …

Meer informatie

Quentin Dasnoy : tandarts in Brussel

Quentin Dasnoy – Algemeen tandarts

Mijn naam is Quentin Dasnoy en ik ben tandarts in Brussel in de gemeente Ganshoren dicht bij Wemmel. Ik ben geboren in Etterbeek, Brussel, waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Ik ben op de leeftijd …

Meer informatie

Maxim Debel - Parodontologue

Maxim Debel – Parodontoloog

Ik heet Maxim Debel en ik ben parodontoloog bij de Brusselse kliniek iDent in de gemeente Ganshoren. Ik heb een Frans-Belgische achtergrond. Ik ben geboren in Gent, maar heb mijn middelbare school gedaan …

Meer informatie