Loading...

Uw glimlach is onze prioriteit.

Nothing you wear is more important than your smile.

– Connie Stevens –

We streven ernaar dit te bereiken door u het hoogste niveau van de tandheelkundige zorg te verstrekken. Onze opgeleide clinici streven ernaar om u altijd tot in de perfectie te behandelen. Op deze manier hopen we uw volledige tevredenheid te garanderen en een uitstekende reputatie te handhaven.

Een tandarts kiezen in Brussel

Nieuwe Technologieën

Profiteer van state-of-the-art apparatuur

Hypernauwkeurige digitale afdrukken met verhoogd comfort, cutting-edge 3D CBCT scanner en röntgentechnologie die straling beperkt. Geen compromissen worden gesloten over de kwaliteit van het materiaal.

Het wordt zowel gebruikt in orthodontie als in esthetische of prothetische tandheelkunde. Het zorgt voor een grotere precisie en het comfort van het niet hebben van afdrukpasta in de mond.

Dankzij een verhoogde precisie (70μm) kan onze 3D-scanner elke structuur in de mond in 3D visualiseren, terwijl de dosis wordt verminderd door middel van LED-begeleiding.

De technologie met geïntegreerde sensor zorgt voor meer precisie en een vermindering van 52% van de straling dankzij de ACE-technologie.

De gepatenteerde ACE-technologie (Automatic control exposure) bevriest automatisch de beeldverwerving zodra de sensor de straling ontvangt die nodig is voor de productie van een perfecte afbeelding.

Sommige behandelingen of wortelkanaalbehandelingen kunnen onder de microscoop worden uitgevoerd.

Onze behandelingen

2023-03-09T20:48:41+01:00

Implantaten

De tandheelkundige kliniek iDent stelt een klantgerichte benadering voorop, om zo niet alleen het esthetische aspect te behandelen maar ook het kauwcomfort te verbeteren.

2023-03-08T05:13:25+01:00

Witmaken van tanden

Le blanchiment des dents consiste à éclaircir vos dents d’ une ou de plusieurs teintes par un procédé simple et rapide.

Een unieke plek voor al uw behandelin gen

Een volledige service in de algemene tandheelkunde zorgt ervoor dat u tijd bespaart terwijl u het hoogst mogelijke niveau van zorg krijgt.

Dat betekent ook dat u minder afspraken met tandartsen moet maken, aangezien de tandartsen van de Tandheelkundige Kliniek Brussel de verschillende procedures kunnen combineren indien nodig.

0%
POSITIEVE MENING

Zorg voor uw glimlach. U verdient het.

Onze grootste voldoening zal uw positieve feedback zijn over het vertrouwen dat een mooie glimlach u kan geven.
Het verhogen van zelfvertrouwen en eigenwaarde is onbetaalbaar.