Loading...
Tandarts Brussel Achot Hakopian 9 h 04 min

iDent Clinic

STREVEN NAAR UITMUNTENDHEID

Over Ons

Nothing you wear is more important than your smile.

Connie Stevens

In de Tandheelkundige Kliniek iDent is uw glimlach onze prioriteit. We streven ernaar dit te bereiken door u het hoogste niveau van de tandheelkundige zorg te verstrekken. Onze opgeleide clinici streven ernaar om u altijd tot in de perfectie te behandelen. Op deze manier hopen we uw volledige tevredenheid te garanderen en een uitstekende reputatie te handhaven.

Om dit doel te bereiken, gebruiken we de nieuwste huidige technologie, zowel wat betreft de beeldvormende diagnostiek als uitgevoerde behandelingen. Wij bieden verschillende tandheelkundige behandelingen aan : Implantologie, Orthodontie, Algemene en Esthetische Tandheelkunde, Endodontologie. Elk lid van ons team is in zijn domein gespecialiseerd om u de hoogste kwaliteit van zorg aan te bieden.

Invisalign En Linguale Orthodontie

Master in Tandheelkunde 2013

Orthodontische training 2013-2015

Master in Invisalign Transparante Aligners 2016

Master in Linguale Beugels 2016

 

Invisalign Orthodontie

Tandarts Gespecialiseerd In Tandprothese

Master in Tandheelkunde 2012

Assistent bij het Koningin Fabiola Kinderhospitaal Ziekenhuis (H.U.D.E.R.F.) 2013-2014

Specialisatie in tandprothese bij het Universitair Ziekenhuis AZ-VUB 2014-2015

 

 

Quentin Dasnoy
Prothetische Tandheelkunde

Tandarts Gespecialiseerd In Cosmetische Tandheelkunde

Master in Tandheelkunde 2017

Cliniques Universitaires Saint-Luc (UCL)

 

 

Achot Hakopian
Esthetische Tandheelkunde
Pauline Lecerf : Dermatoloog in Brussel

Dermatoloog Gespecialiseerd In Cosmetica

Master in medische wetenschappen 2011

Specialisatie in dermatologie en venerologie 2011-2016

 

 

Pauline Lecerf
Cosmetische Dermatologie

Diensten

Ruil uw glimlach in voor een uitzonderlijke glimlach

Esthetische tandheelkunde richt zich op het visuele aspect van de glimlach. Het doel is u trots te maken op uw glimlach. Porseleinen facings of volledig porseleinen kronen, noodzaak tot tandvleeschirurgie, alles wordt zorgvuldig geanalyseerd om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Procedures om tanden te bleken en orthodontie kunnen eveneens toegepast worden om de gewenste resultaten te bekomen.

Een orthodontische behandeling zonder de klassieke esthetische en functionele nadelen ?

Dit is nu mogelijk met Invisalign aligners en linguale orthodontie. Uw tanden zullen zich geleidelijk verplaatsen zonder dat iemand beseft dat u een beugel draagt.

Vind de juiste oplossing voor uw behoeften dankzij onze brede waaier aan esthetische orthodontische beugels.

Ga voor de beste kwaliteit van implantaat : het is voor het leven !

Het is van cruciaal belang een ontbrekende tand te vervangen. Hoe sneller het implantaat wordt geplaatst, hoe minder de aangrenzende tanden de tijd krijgen om zich in de verkeerde richting te bewegen. De noodzaak van bot-enting of bot-augmentatie vóór de implantatie zal met u besproken worden.

De nauwgezetheid van de behandeling en de kwaliteit van de gebruikte materialen zijn essentieel voor het succes van de behandeling met implantaten op lange termijn. We werken alleen met de beste kwaliteit Implantaat : Straumann® Roxolid SLActive.

Geniet van uw behandeling dankzij onze tandartsstoelen gemaakt uit traagschuim

Een wortelkanaalbehandeling kan noodzakelijk blijken bij ernstige problemen aan de tand. Deze behandelingen vergen tijd en zorgvuldigheid om goed uitgevoerd te worden.

We werken met de nieuwste systemen voor reiniging  en ontsmetting van de tand voor optimaal resultaat.

Laat je glimlach stralen als nooit tevoren !

Tandbleken is tegenwoordig zeer populair. Wie droomt er niet van zijn of haar glimlach een facelift te geven ? In 2 tot 4 weken behandeling kunt u een verrassend resultaat bereiken.

Kies ervoor je tanden professioneel te laten bleken onder de begeleiding van een gekwalificeerde tandarts.

FOTOGALERIJ

WAAROM VOOR ONS KIEZEN ?

TECHNOLOGIEËN

We beschikken over de nieuwste technologieën in diagnostische beeldvorming en instrumenten die worden gebruikt in tandheelkundige zorg.

HYGIËNE

Alle instrumenten die in de mond worden gebruikt, worden strikt dagelijks gesteriliseerd. Dit geldt ook voor het schoonmaken van onze stoelen en onze behandelruimtes.

SPECIALITEITEN

U kunt een afspraak maken voor elk specifiek gebied van de tandheelkunde. U vermijdt zo het ongemak verschillende tandartspraktijken te moeten raadplegen.

COMFORT

Een bezoek aan de tandarts was nooit zo comfortabel vanaf de wachtkamer tot aan de tandartsstoel. Kwaliteit van het zitvlak, ondersteuning van de nek, alles werd geoptimaliseerd.

NIET GECONVENTIONEERD

Er worden geen toegevingen gedaan op de kwaliteit van de materialen. Enkel de meest geteste en betrouwbare merken worden gebruikt om de behandelingen uit te voeren. De producten worden regelmatig vernieuwd op basis van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Talen

Maak uw keuze : alle clinici spreken Engels, Frans en Nederlands. Onze orthodontist spreekt ook Russisch en Armeens. Openheid en tolerantie voor andere culturen zijn fundamenteel

CONTACT

ADRES
Avenue des Gloires Nationales 65-66
1083 Bruxelles
BELGIQUE

Call Now Button