Linguale Orthodontie

Linguale orthodontie

Orthodontie met linguale beugels

De linguale orthodontie met behulp van de Incognito methode is gebaseerd op het gebruik van metalen platen in een legering van goud, die geheel op maat gemaakt en geplaatst worden op de binnenzijde van de tanden (en daarom niet zichtbaar). Deze techniek maakt het realiseren van optimale behandelingen mogelijk voor alle afwijkingen qua positie die orthodontie nodig hebben.

Meer en meer volwassen mensen hebben effectief baat bij orthodontische behandelingen. Een zeer groot aantal volwassenen verkiest een bijna onzichtbare of onzichtbare behandeling omdat ze een oplossing zoeken zonder esthetische gevolgen. Niettemin eisen meer en meer tieners eisen een esthetischere oplossing en zo blijft linguale orthodontie een interessante optie.

Wat zijn de voordelen van linguale orthodontie met behulp van de Incognito methode ?

De linguale plaatjes zijn niet zichtbaar voor mensen met wie u omgaat: er is dus geen esthetische handicap. Dus wanneer de plaatjes van wit keramiek gemaakt zijn, zijn ze nog steeds zichtbaar omdat ze op de buitenkant van de tanden gekleefd zijn. Met de Incognito-methode gebeurt alles aan de niet-zichtbare zijde van uw tanden waardoor u maximale discretie krijgt.

Bij de conventionele behandelingen is het glazuur licht gedemineraliseerd door het verwijderen van het orthodontisch apparaat op de plaatsen waar de plaatjes gekleefd waren. Doordat dit gebied niet meer in contact komt met het speeksel resulteert dit inderdaad in de demineralisatie van een witter gebied. De linguale orthodontie elimineert dit probleem omdat het linguale oppervlak van de tanden beter bestand is tegen demineralisatie en niet zichtbaar is.

De plaatjes zijn volledig gemaakt in een legering van goud, ze zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw mond: ze bevatten belangrijke informatie over uw behandeling. Hun exacte positie in de mond, de precieze vorm en dikte zijn volledig onderzocht en numeriek bestudeerd en berekend om de meest effectieve en snelst mogelijke behandeling te garanderen.

FAQ

Ja, dit is reeds bewezen in de behandeling van alle soorten van verkeerde stand.
Het systeem is in principe geschikt voor tandheelkundige correcties op alle leeftijden : kinderen, adolescenten en volwassenen. Vraag uw orthodontist om raad. De beugels van Incognito zijn bijzonder geschikt voor mensen die omwille van professionele en esthetische redenen geen zichtbare beugel willen.
De plaatjes van Incognito die nodig zijn voor de orthodontische behandeling zijn volledig op maat gemaakt naar uw tanden. Hun ontwerp met goudlegering vereist veel stappen en daarvoor is ultramoderne apparatuur nodig om zodoende een perfect, op maat gemaakt resultaat te bereiken. Vanaf het begin is alles zo ontworpen om u de meest optimale behandeling te bieden met zo min mogelijk overlast. Het resultaat is een duurdere behandeling dan één met eenvoudige standaard plaatjes.
Met een beetje oefening heeft u de dagdagelijkse gewoontes wat betreft mondhygiëne snel onder de knie.
Verbetering van de positie van de tanden is zichtbaar na enige tijd, vooral omdat u door de Incognito beugels de voorste tanden kan zien.
Bij de iDent kliniek hebben we ervoor gekozen om te werken met een duurder bedrijf maar we zijn dan ook overtuigd van de resultaten. Dit ontwerp en de zoektocht naar een perfecte behandeling kan het prijsverschil verklaren tegenover beugels die u ergens anders kan krijgen.
Het binnenvlak van de tanden is beter bestand tegen demineralisatie waardoor de linguale apparaten als minder agressief voor de tanden beschouwd worden.

Neem contact op met uw orthodontist i.v.m. Incognito onzichtbare beugels. Uw arts heeft een specifiek certificaat verkregen om het te kunnen plaatsen.

Het plaatsen van Incognito beugels vereist een speciale training waarin uw orthodontist de vaardigheden verwerft die nodig zijn voor een succesvolle behandeling met het Incognito-systeem.
0%
POSITIEVE MENING

Zorg voor uw glimlach. U verdient het.

Onze grootste voldoening zal uw positieve feedback zijn over het vertrouwen dat een mooie glimlach u kan geven.
Het verhogen van zelfvertrouwen en eigenwaarde is onbetaalbaar.