Discrete orthodontie

Discrete orthodontie

Discrete bretels

De discrete orthodontie wil een meer esthetisch alternatieve behandeling voorzien dan conventionele metalen blokjes. Metalen blokjes kunnen inderdaad zowel sociaal als professioneel een handicap zijn.

De ‘transparante’ blokjes zijn een steeds populairdere keuze voor patiënten die tijdens de behandeling minder opvallende beugels willen. Vandaag de dag zijn keramische blokjes een van de ‘esthetische’ alternatieven voor metalen blokjes.

Daarom hebben de laboratoria 3M de conventionele keramische blokjes verbeterd met hun nieuwe, esthetische, keramische blokjes Clarity ADVANCED.
Dankzij hun werk zijn de keramische blokjes Clarity ADVANCED bijna onzichtbaar in de mond. Bovendien zijn ze kleiner en daarom comfortabeler.

Wat zijn de voordelen van de keramische blokjes Clarity ADVANCED in vergelijking met andere blokjes?

Kleiner en comfortabel met afgeronde hoeken (door een unieke techniek waarbij ultrafijne keramische korrels geïnjecteerd worden) om eventuele irritatie en wrijving met zachte weefsels te verminderen (wangen, lippen …)

Een doorschijnend materiaal dat bij de natuurlijke kleur van uw tanden past en vrijwel niet te zien is.

Discrete orthodontie is een uniek systeem en gemakkelijk door uw orthodontist te gebruiken. De blokjes zijn voorgelijmd APC. Daardoor worden ze sneller en eenvoudiger geplaatst en wordt de traceerbaarheid geoptimaliseerd.

Deze blokjes zijn zeer esthetisch maar nog steeds zichtbaar. Het is mogelijk om nog verder te gaan dan de discrete orthodontie en methodes te gebruiken die echt doorzichtig of zelfs helemaal onzichtbaar zijn.

Voor de meest veeleisende patiënten bestaan er geavanceerdere oplossingen die u totale tevredenheid inzake esthetiek zullen geven :

> Linguale orthodontie door de techniek Incognito : metalen blokjes op maat worden op de binnenkant van de tanden vastgekleefd en zijn niet zichtbaar. Zo krijgt u alle voordelen van een orthodontische behandeling zonder de esthetische bezwaren.

> Orthodontie met Invisalign transparante beugel : dit is een transparante beugel die u elke dag draagt. Elke beugel verplaatst uw tanden beetje bij beetje. Elke beugel wordt ongeveer om de 2 tot 3 weken aangepast.

0%
POSITIEVE MENING

Zorg voor uw glimlach. U verdient het.

Onze grootste voldoening zal uw positieve feedback zijn over het vertrouwen dat een mooie glimlach u kan geven.
Het verhogen van zelfvertrouwen en eigenwaarde is onbetaalbaar.