Expert Care

Ruil uw glimlach in voor een uitzonderlijke glimlach

We streven ernaar dit te bereiken door u het hoogste niveau van de tandheelkundige zorg te verstrekken. We streven ernaar dit te bereiken door u het hoogste niveau van de tandheelkundige zorg te verstrekken. Onze opgeleide clinici streven ernaar om u altijd tot in de perfectie te behandelen. Op deze manier hopen we uw volledige tevredenheid te garanderen en een uitstekende reputatie te handhaven.

Om dit doel te bereiken, gebruiken we de nieuwste huidige technologie, zowel wat betreft de beeldvormende diagnostiek als uitgevoerde behandelingen. Wij bieden verschillende tandheelkundige behandelingen aan : Implantologie, Orthodontie, Algemene en Esthetische Tandheelkunde, Endodontologie. Elk lid van ons team is in zijn domein gespecialiseerd om u de hoogste kwaliteit van zorg aan te bieden.

Diensten

  • Esthetische tandheelkunde

  • Orthodontie

  • Implantologie

  • Endodontie

  • Witmaken van tanden

Esthetische tandheelkunde richt zich op het visuele aspect van de glimlach. Het doel is u trots te maken op uw glimlach. Porseleinen facings of volledig porseleinen kronen, noodzaak tot tandvleeschirurgie, alles wordt zorgvuldig geanalyseerd om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Procedures om tanden te bleken en orthodontie kunnen eveneens toegepast worden om de gewenste resultaten te bekomen.

Het team

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

VARSIK HAKOPIAN
VARSIK HAKOPIANInvisalign En Linguale Orthodontie
QUENTIN DASNOY
QUENTIN DASNOYTandarts Gespecialiseerd In Tandprothese
HAKOPIAN ACHOT
HAKOPIAN ACHOTTandarts Gespecialiseerd In Cosmetische Tandheelkunde
DORIAN GAUDY
DORIAN GAUDYParodontoloog
ROUBEN AKOPIAN
ROUBEN AKOPIANProthetische tandheelkunde

Waarom voor ons kiezen ?

TECHNOLOGIEËN

We beschikken over de nieuwste technologieën in diagnostische beeldvorming en instrumenten die worden gebruikt in tandheelkundige zorg.

HYGIËNE

Alle instrumenten die in de mond worden gebruikt, worden strikt dagelijks gesteriliseerd. Dit geldt ook voor het schoonmaken van onze stoelen en onze behandelruimtes.

SPECIALITEITEN

U kunt een afspraak maken voor elk specifiek gebied van de tandheelkunde. U vermijdt zo het ongemak verschillende tandartspraktijken te moeten raadplegen.

COMFORT

Een bezoek aan de tandarts was nooit zo comfortabel vanaf de wachtkamer tot aan de tandartsstoel. Kwaliteit van het zitvlak, ondersteuning van de nek, alles werd geoptimaliseerd.

NIET GECONVENTIONEERD

Er worden geen toegevingen gedaan op de kwaliteit van de materialen. Enkel de meest geteste en betrouwbare merken worden gebruikt om de behandelingen uit te voeren. De producten worden regelmatig vernieuwd op basis van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.

TALEN

Maak uw keuze : alle clinici spreken Engels, Frans en Nederlands. Onze orthodontist spreekt ook Russisch en Armeens. Openheid en tolerantie voor andere culturen zijn fundamenteel

Een unieke plek voor al uw behandelin gen

Een volledig dienstverlening in algemene tandheelkunde zorgt ervoor dat u zich niet telkens hoeft te verplaatsen naar verschillende tandartspraktijken voor ieder aspect van uw behandeling. Dat betekent ook dat u minder afspraken met tandartsen moet maken, aangezien de tandartsen van de Tandheelkundige Kliniek Brussel de verschillende procedures kunnen combineren indien nodig.

De volledige dienstverlening in tandheelkunde laat u zo toe tijd te besparen en biedt u tegelijk de best mogelijke zorg.

0%
POSITIEVE MENING

Prenez soins de votre sourire. Vous le méritez.

Notre plus grande satisfaction sera votre retour positif sur la confiance qu’un beau sourire peut vous procurer. Augmenter sa confiance et l’estime de soi n’a pas de prix.