Prothesen En Esthetiek

Prothesen en esthetiek

Indulgence for body and mind

Esthetiek en prothesen zijn ongetwijfeld het meest veeleisende aspect van de tandheelkunde. De tandarts combineert inderdaad twee belangrijke rollen : zijn doel is u te helpen bij het terugvinden van een correcte beet en daarbij het esthetisch aspect niet uit het oog te verliezen. Beide criteria moeten gelijktijdig worden bereikt want een functionele tand die er esthetisch niet goed uitziet, wijst op een mislukking van de behandeling. Op dezelfde manier zou een perfect esthetische tand die u verhindert om correct te bijten, niet aanvaardbaar zijn.

Esthetische en prothetische tandheelkunde heeft daarom een tweeledig doel en is dus niet alleen gebaseerd op esthetiek. Het doel is om de schoonheid van de glimlach en de harmonie van uw tanden te laten zien. Dit zorgt ervoor dat u terug wil glimlachen en uw zelfvertrouwen kan verbeteren.

Er bestaat een verscheidenheid aan technieken om een esthetisch defect aan te pakken :

Onze algemene tandarts Quentin Dasnoy werkte van 2014-2015 in het Universitair Ziekenhuis AZ-VUB in Brussel in Jette. Hij heeft zich gedurende deze periode gespecialiseerd op het vlak van de prothese. Deze training stelde hem in staat om deze meer specifieke en nieuwe technieken onder de knie te krijgen en zodoende die opties ter beschikbaar te stellen van de patiënten.

Bovendien stelt de samenwerking tussen onze orthodontist en onze tandarts ons in staat om een optimale behandeling aan te bieden.

0%
POSITIEVE MENING

Zorg voor uw glimlach. U verdient het.

Onze grootste voldoening zal uw positieve feedback zijn over het vertrouwen dat een mooie glimlach u kan geven.
Het verhogen van zelfvertrouwen en eigenwaarde is onbetaalbaar.