In de iDent-kliniek streven we ernaar behandelingen van de hoogste kwaliteit aan te bieden, waarbij we er alles aan doen om het comfort en het respect voor de patiënt te garanderen.
Het geconventioneerde bedrag houdt onvoldoende rekening met de te investeren tijd en de gebruikte materialen om uitstekende zorg te garanderen.

Enkele voorbeelden :

 • 1
  Er bestaan verschillende producten om de plaatjes of kronen vast te kleven. Wij werken enkel met een heel efficiënt systeem dat helaas ook duurder is dan andere, minder goede producten.
 • 2
  In sommige specifieke gevallen gebruiken we normaal gezien biocompatibele materialen die de vitaliteit van uw tand bewaren. Dit vermijdt een onnodige zenuwbehandeling waardoor uw tand fragieler wordt evenals andere zware behandelingen.
 • 3
  De plaatjes die we gebruiken tijdens de behandeling zijn plaatjes van de nieuwste generatie. Ze zijn kleiner (ze storen u dus minder) en hebben een rondere vorm. Daarbij gebruiken we kleefprocedures die ervoor zorgen dat de plaatjes niet zo gemakkelijk loskomen.
 • 4
  Er zijn nog heel wat andere tools en technologieën die de behandeling voor u gemakkelijker zullen maken…

Om dit niveau aan zorg te kunnen verzekeren zijn onze honoraria niet geconventioneerd.
Dit betekent in de praktijk dat u ongeveer 60% van uw consultaties en preventieve zorgen zult terugtrekken via uw mutualiteit.
Let ook op dat implants, vaste protheses en esthetische zorgen niet terugbetaald worden door het ziekenfonds.

Hoe kunt u meer terugtrekken?

Boven op het gewone Belgische ziekenfonds dat een deel van uw kosten zal terugbetalen, is het goed om te weten dat er extra tandverzekeringen bestaan. Bijna elk ziekenfonds beschikt over een tandverzekering die de kosten terugbetaalt van de honoraria die niet standaard door het ziekenfonds verzekerd worden.

Vraag inlichtingen bij uw ziekenfonds. En aarzel niet om de verschillende formules te vergelijken die aangeboden worden door de ziekenfondsen (DKV, Dentalia Plus, enz.)!

0%
AVIS POSITIFS

Prenez soin de votre sourire. Vous le méritez.

Notre plus grande satisfaction sera votre retour positif sur la confiance qu’un beau sourire peut vous procurer. Augmenter sa confiance et l’estime de soi n’a pas de prix.